vineri, 2 octombrie 2009

Zuma are petitori

Stiti desenele alea animate cu motanii care se aduna pe un gard si incep sa cante si sa se vaite mama-mama. E, asa era noaptea trecuta la noi, dar nu chiar sub gean, ci...pe geam.

Totul a inceput in momentul in care am stins lumina si ne-am bagat in pat sa ne culcam. Intai s-a auzit un mieunat in departare. Apoi altul, dar mai aproape. Apoi un vaiet sa-ti rupa inima si timpanul chiar sub fereastra. Si apoi, zdrang, un zgomot, si-o coada stufoasa se plimba de-a lungul geamurilor noastre tinandu-si un echilibru precar, dar demn pe zabrelele de afara. Mandra, aka Zuma, statea ca hipnotizata pe parchet si privea la fantele de berceni care se proiecta pe jaluzele mai ceva ca in desenele japoneze.

5 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Motanelul si motanul-unchi.

Unchiul ii spune motanelului ca merge sa se f***. Motanelul insista de zor sa fie luat si el. Unchiul ca nu, ca nu stiu ce, ca esti mic, ca n-ai experienta, in fine, pana la urma motanelul reuseste sa-l induplece pe unchi sa mearga cu insotitor.

Ies ei din locuita stapanilor, traverseaza cateva strazi si se suie pe pervazul familiei Boldea. Acolo, un vant napraznic, un frig de-ti ingheta coada, lapovita si ninsoare, ce mai, un chin.

Schiorlaie ei cat schirlaie, fac ca toate visele, dar vantul se-nteteste, iar frigul devine din ce in ce mai greu de suportat.

La un moment dat, motanelul ii spune unchiului:

- Unchiule, eu ma mai f*t cinci minute si dup-aia plec.

alex spunea...

fain asta, il stiam, dar nu cu familia boldea :)

puisorul cufurit spunea...

Esti muza mea.

YukiAme spunea...

adica muzul :)))

ionuca spunea...

Eu zic ca e musai sa o castrati pe Zuma cat mai repede :D