duminică, 4 octombrie 2009

intrebari si raspunsuri tampite

mentionez de la inceput ca asta e un articol scris de alex, adica je. pe contul lui yuki.

asadar pe forumul pe unde mai activam sporadic s-a pus prin 2004 sau 2005 intrebarea "ati facut vreodata sex oral?". iata raspunsul complet si needitat al unui anonim:

"Nu am facut si nici nu o sa fac.

Imaginatia merge departe, depinde de om. Aia mai creativi au si idei mai nastrusnice. Cei care vorbesc despre asta cu usurinta, scriu pe forumuri, se lauda cu sexualitatea lor de "fiara a asternutului" sunt penibili, ridicoli si de regula sunt slabi de caracter, exact invers decat vor sa para cu atata inversunare. Unul normal nu se apuca sa-si descrie amorurile in amanunt si apoi sa le arunce in multime.

Conteaza sa te intelegi la pat dar nu e musai intr-o relatie. De regula daca oamnii se iubesc, merge totul struna. Cu timpul ajung sa se iubeasca asa de mult ca nu mai vor sa faca sex deloc. Din dragoste pur si simplu nu mai simt nevoia sa faca amor. Nu fac nici cu alti parteneri. Nu mai fac, pur si simplu si nici nu-i deranjeaza asta. Din contra."

5 comentarii:

Anonim spunea...

da presupun ca timpul implica andropauza

alex spunea...

tot ce se poate. dar nume ai?

boghi spunea...

mda, in primul an, eram ca iepurasii, nu ne iubeam prin toate tufele. Mai apoi ne-am indragostit si de atunci am invatat sa jucam sah extrem de bine.

puisorul cufurit spunea...

Cred ca baiatul crescuse cu bunicii. Oricum, fenomenal. =))

brightie spunea...

de acord cu ideea ca treburile astea nu ar trebui sa fie discutate pe forumuri.
astea se discuta - daca situatia o cere - in doi (trei, patru) dupa preferinte :)) ori cel mult intr-un cerc de prieteni intimi.