luni, 12 octombrie 2009

asta-i culmea

dupa ce numerele afisate in blog (si probabil nu doar ele, caci multe apleuri sunt cu numar privat) m-au tot sacait o vreme cu mesaje aiurea, bip-uri si telefoane fara sa aflu cine, de ce si cum ma tot suna pe mine, azi dimineata cand ajung la job gasesc un apel nepreluat. Crezand e ca vreunul dintre parinti sun inapoi, dar nu, surpriza: era Politia din Targoviste, care nici ei nu stiau de ce m-au sunat sau la cine au sunat, as a matter of fact.

2 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Nimic nu ma mira atunci cand vine vorba de politie. Sunt patit cu dobitocii astia, si inca nu atat de rau pe cat au patit-o multe cunostiinte de-ale mele, asa, aiurea-n tramvai. Niste boi.

Andre spunea...

Yuki, am patit-o si eu aici sa ma sune Politia, sa lase mesaj pe robot si cand ii sun inapoi si vorbesc cu PCul in cauza sa n-aibe nici un habar. Si asta pe fix.

Funny era la adresa cealalta cand ma tot sunau oameni sa vin sa le iau hainele la curatat; ei lasau mesaje pe robot si probabil aveau o surpriza neplacuta cand nu venea nimeni ;)))) ca pe aia nu-i sunam inapoi :D