duminică, 20 iunie 2010

waiting ( almost)10 years for a book

acum 10 ani ( ok, 10 in octombrie ) eram in liceu in calsa a a 12-a ci citeam " Muntele Vrajit". Era in colectia BPT , in 3 volume si le imprumutasem de la biblioteca liceului; a trebuie t sa le dau inapoi fara sa le fi terminat ( citisem doar primul volum) si fara sa le fac prelungire desi mi-as fi dorit foarte tare. Aveam bac si admitere la facultate, there was no time for reading a book like that.
Apoi eram studenta, am vazut cartea intr-o librarie, dar n-am avut bani sa mi-o cumpar; apoi am avut bani si n-am mai gasit cartea. Cand l-am cunoscut pe alex una dintre pirmele chestii pe care i le-am spus a fost despre cartea asta, cum nu putusem s-o citesc, cum n-o gaseam etc.
Ieri mi-a sarbatorit majoratul ( din nou) and guess what I got from dear husband:)



( he was so freaked out about me finding the book that one month ago he asked me not to buy anymore books till my b-day :)

6 comentarii:

brightie spunea...

good husband! :D

inc'o dat' la multi ani cu sanatate, cu carti, cu iubire, cu concerte, cu munca (prea-ti place), cu vacante exotice si cu ce-oi mai vrea tu!

cosmacpan spunea...

La multi ani cu sanatate!
fericire, spor in toate si mai ales o trecere de zi cu zi prin stări de normalitate!
(PS: despre soti si minunile lor zburatoare, numai de bine)

Realdo spunea...

La Multi Ani!

Muntele vrajit? De Thomas Mann? Eu am suferit doua saptamani pana am reusit sa termin monstrul de 772 pag. cu font de 10 la cursul de literatura universala. Da' ma rog, avand in vedere ca tocmai ai devenit majora :) banuiesc ca o citesti pentru scoala :)

Yuki spunea...

multam dear all :)

realdo: daca ai terminat cartea in doua saptamani esti tare; eu planuiesc s-o lungesc cat pot de mult :p

Andre spunea...

La multi cu intarziere si de la mine, si tate cele sa va fie bine.

YukiAme spunea...

thank you thank you andre :)