sâmbătă, 15 mai 2010

mucul merge mai departe

Il mai tineti minte pe personajul care a inspirat postul lui alex despre mucus? daca nu, pe scurt e vb despre un nene pe care l-a vazut alex joi dim in metrou care s-a scobit in nas bine de tot apoi s-a sters pe ziarul consaortei( i.e persoana de sex feminin care-l insotea), fix pe articolul pe care aceasta il citea.

Ei bine, povestea nu se opreste aici. Ieri dimineata plecand impreuna cu alex, dam in metrou peste acelasi, hai sa-i spunem cuplu, care se aseaza drept in fata noastra si aveau iarasi cu ei un ziar. Alex imi da un cot si-mi zice cine sunt, eu imi scot nasul din carte si incep sa-i urmaresc. Nu, nu s-a mai scobit in nas ( desi cred ca am ramas traumatizata de acest lucru pentru ca vad din ce in ce mai multe persoane de sex masculin scobindu-se in nas la modul ' pan' la cot', la metrou sau pe strada), ci doar citea ziarul si la un moment dat exclama cu voce tare catre consoarta:' Azi e inaltarea?'( N.B era vineri, inalatarea fusese joi).' Nu stiu', zice ea. 'Pai uite ce zice aici', si-i arta nush ce in ziar. Am elucidat misterul doua staii mai incolo, cand, coborand sa schimb la Victoriei am pus mana pe un Ring in care am gasit si articolul cu pricina: unul despre ionut dolanescu cum ca i s-a mai nascut un copil si in bold mesajul " azi in sfanta zi de inaltare s-a nascut fata noastra lalala..", iar mai jos, cu litere mai mici ce-i drept scria frumos' a trimis ieri ionut dolanescu mesaj tutror prietenilor'.

Inca doua chestii. prima: ea ii cere ziarul si i-l lasa fix o statie, pt. ca i-l smulge practic din mana cand coboara, si a doua, azi mi-a zis alex ca individul lucreaza in acelasi loc ca si el, so, stay tuned :D

Un comentariu:

puisorul cufurit spunea...

Eu vad din ce in ce mai multe femei care se scobesc in nas. Cred ca devine sport national.