luni, 10 mai 2010

update de situatie

o sa-ncep cu inceputul, adica sfarsitul. update de situatie: nu mai vine sfarsitul lumii. de fapt, vine ceva, dar nu se stie exact ce, dar cu siguranta nu sfarsitul lumii. om vedea pete doi ani jumate mai multe despre asta.

doi. am avut ieri ocazia sa ma joc cu un d300s un pic. culmea, avea si obiectivul sigma 70-200 (o alta chestie pe lista ipotetica).
despre obiectiv: extrem de greu, presupun ca merita in momentul in care tragi doar tele, dar altfel o investitie fara sens pentru pozarul de rand care exploateaza situatiile oportune in orice circumstante sau lungimi focale (mai ales ca pe mine nu ma atrage in mod deosebit treaba asta cu teleobiectivele, am deja o lentila foarte ok pentru a acoperi acest gen de poze daca-i musai. lentila care ieri, in studio, s-a comportat excelent - si cu siguranta mult mai bine decat ma asteptam. am mentionat ca e de 3 ori mai ieftina si cu vreo 3 kile mai usoara?)
despre aparat: e ca un vis frumos. raspunde prompt la comenzi, se aseaza in mana asa cum trebuie, simti o reala placere utilizandu-l. comparandu-l cu al meu d60, acesta din urma pare o jucarie pentru fotografi intre 0 si 3 ani (experienta). mai asteptam.

p.s. daca exista printre cititorii nostri oameni cu situatii materiale exceptional de bune si cu tendinte filantropice, nu mai stati pe ganduri! accept donatiile voastre cu bucurie maxima :D

Niciun comentariu: