marți, 4 mai 2010

alte doo, ca stiti voi

booon, dragii mosului; dupa cum stiti, cand se-aduna cate doo le pun pe blog, ca un pahar, daca-i singur, plange - cum zicea maestrul malaele.

asadar cele doo:
una la mana, am crescut in zelist de nici nu ne mai vedeti ce sus suntem - asta ca sa-ti fac in ciuda, bai andrei, in sfarsit suntem niste bloggeri mai tari ca tine =))

deci mai sus glumeam.

a doa:
as vrea sa stiu daca ar fi cineva, oricine, interesat de un workshop foto - adica ne-adunam la un moment dat si va arat ce sa faceti ca sa iasa pozele faine cum le vedeti pe image project, finca stiu ca urmariti cu sufletu' la gura ultimele aparitii.
dar lasand mistou' la o parte, chiar as vrea sa stiu daca exista doritori de un astfel de workshop, mergem undeva cateva ore si vorbim despre fotografie, facem poze, va explic chestii etc contra unei sume extrem de modice - ca deh, economia de piata si alte alea. asadar, astept sa vad daca rasar doritori.

restu' mai la vale. v-am salutat cu tot felu de respect!

2 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Io daca nu m-as cunoaste, nici nu m-as citi. Dar pe voi va citesc. Asa ca zelistul spune adevarul. :)) Si nu glumesc. :D Mi-e dor de-o bere cu voi. Mintenas ne mobilizam... :D

alex spunea...

deci sambata in principiu.