joi, 4 februarie 2010

e sfarsitul lumii!

in ultima vreme s-a tot batut moneda pe chestia asta cu sfarsitul lumii. parerea mea sincera e ca din ce in ce mai multi oameni s-au saturat de existenta mizera pe care o duc, s-au saturat sa fie sclavii companiilor in care lucreaza, sclavii bancilor care le controleaza orice miscare, sclavii guvernelor incompetente.

in 2012 se preconizeaza urmatorul sfarsit al lumii, sub forma trecerii intr-a patra dimensiune, unde va prima spiritualitatea. va fi, se pare, un prag. ne-o spune calendarul mayas, ne-o spune frecventa planetei, ne-o spun cei veniti din viitor.

e un buchet de supozitii cusute cu ata alba, in care intalnesti in aceeasi fraza conspiratia mondiala si transcendenta.

eu nu sunt decat un om. nu mi-e greu sa demontez aceste indicii, orice om o poate face. dar stiti ceva? sper sa fie adevarat. sper sa vina sfarsitul, sper sa se implineasca profetiile. sper sa fie o sita prin care sa se-aleaga cei ce merita sa treaca mai departe de cei ce nu merita. la nivel global. indiferent daca eu, ca individ, voi trece sau nu, sper sa se-ntample chestia asta. pentru ca alternativa e tragica.

3 comentarii:

YukiAme spunea...

si daca doar unul dintre noi doi trece?

alex spunea...

e exclus.

puisorul cufurit spunea...

Nu va veni niciun sfarsit, de niciun fel. Cel putin nu in urmatorii 100 sau 150 de ani. Pentru ca viata e cinica, seaca si ne vom afunda tot mai mult. Lumea asta, a noastra, e abia la inceput. Se pare ca suntem vizionarii care-si dau seama ca e de kkt. :))