joi, 12 noiembrie 2009

Pepper spray

alex mi-a luat asta:

de ce? pai, luni dimineata am fost agresata ( moral, fizic si verbal) de doua pustoaice de 13-14 ani ( da, stiu, pare mici, dar cine ma cunoaste stie ca nu impresionez prin statura si constitutie) de etnie rroma, pe strada Sirenelor, strada pe care se afla, numai terenuri virane, case locuite de etnia mai sus mentionata si caini. Pe strada asta eu trec in fiecare zi de doua ori, de luni pana vineri.Cam trist, nu-i asa?

Tot in aceasi zi, in 385 luat de la Marriott, doua pirande au incercat sa-mi fure din geanta cu boracul. Cum? Profitanad de aglomeratie, tot mutau copchilul pe langa genti, ca vezi doamne, n-are loc. De doua ori a intins ala mana la geanta mea, de doua ori m-am uitat urat la el; s-au prins ca m-am prins si au coborat.

Marti era sa ma iau la cearta cu o tanti care s-a oprit sa bea apa si sa se scotoceasca in sacosa fix in dreptul singurei cai de acces spre statie, trotuarul fiind in lucru.

Aseara troleibuzul m-a lasat nu in statie, ci langa un maidan pe Vacaresti unde o haita de caini latra la rotile masinilor. Norocul meu ca a venit autobuzul repede.
Azi, in mod miraculos, nu mi s-a intamplat nimic. :)

4 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Am si eu de-asta ca sa dau intre ochii cainilor, ca pe tigani mai degraba ii paletez daca apuc, iar daca nu apuc, nu apuc...

brightie spunea...

don't worry be happy. :)
see the bright side, ti se puteau intampla chestii mult mai nasoale - i'll tell all about it asap.

Andre spunea...

Si io am crezut ca ziua mea a fost nasoala luni, pe langa intoarcerea pe insula ploioasa.

Cinabru spunea...

Pe Sirenelor e chiar o aventura sa treci, indiferent de ora, mai ales daca esti prea alb. Imediat pornesc indienii la vanatoare :)