luni, 23 noiembrie 2009

top 5 metal videos

pe locul 5, pentru simplul fapt ca mi-a ramas imaginea individului plin de cuie in memorie ani de zile, vine motorhead, cu hellraiser:



pe locul 4 in topul nostru se opreste slayer cu piesa bloodline, pentru simplul motiv ca trebuie neaparat sa-i vedeti pe slayer in costum



pe locul trei ne intalnim cu fratii preferati ai metalului extrem, si nu este vorba despre familia cavanagh ci despre "cavalera conspiracy". pentru dragostea de frate, iata-i reuniti sub numele acestui proiect, cele doua jumatati ale monstrului care a fost "sepultura". si ce poate fi mai nimerit pentru o trupa de metal decat un frontman pe care-l cheama MAX si-un tobar pe care-l cheama IGOR? enjoy:



iata-ne ajunsi la locul doi si deja competitia incepe sa fie stransa. sunt o gramada de videoclipuri, dar unul singur va iesi castigator. vom incetini putin ritmul acum si vom asculta sentenced, o formatie din pacate inactiva si fara sanse de a se mai reuni. oamenii au pus punct in 2005 fara sa se certe intre ei, pur si simplu au renuntat la muzica. iar anul acesta, daca nu ma insel, chitaristul a murit, si odata cu el si orice speranta de a mai auzi vreodata sentenced. in memoriam:



nu-mi vine sa cred ca am ajuns la sfarsit si sunt pe cale sa incoronez cel mai bun videoclip metal al tuturor timpurilor. este vorba de o trupa controversata, o trupa intrucatva misterioasa, o trupa din extrema extremelor, dar careia nu-i este frica de o bataie cu bulgari in fata camerelor. este vorba de entombed. iar cel mai bun videoclip ever este urmatorul:

Niciun comentariu: