miercuri, 16 decembrie 2009

mai multe la un loc

ieri a fost interesant in bucuresti. inca de dimineata, venind spre serviciu in autobuz, eram depasiti de femei pe tocuri mergand pe jos. asta ca sa aveti un ordin de marime.


la plecare am ales sa fiu curajos. mi-am tras basca mai pe frunte, mi-am pus gluga peste si-am pornit prin viscol spre cea mai apropiata gura de metrou. in acea jumatate de ora am avut timp sa ma gandesc la romania, la sarbatorile de iarna, la mai multe lucruri.


nu stiu cum sunteti voi, dar la mine parca nu e craciun daca nu vad reclama la coca cola cu camioanele si daca nu aud guvernantii, an dupa an, cum au fost luati prin surprindere de ninsoarea din luna decembrie. ei bine, am votat schimbarea si aceasta se cunoaste. anul asta guvernantii nu au mai fost luati prin surprindere pentru simplul motiv ca nu mai exista. there aren't any.


ajuns in cartier, asteptam troleul cand in casti mi-a cantat brusc "altar - protest". mi s-a parut reprezentativa atat pentru mine cat si pentru orice alt individ care s-a ciocnit vreodata de sistemul privat de lucru. it blows, alright. it sucks and blows at the same time.





azi de dimineata, pe acelasi viscol, ma urc in autobuz in acelasi cartier. si vine controlul. si le dau abonamentul, finca nu-mi sta in fire sa merg fara. era expirat. m-am prins dup-aia. am uitat sa-l incarc ieri. le-am platit amenda si mi-au dat in schimb chestia asta:





poza color cand ajung acasa :D

cred ca am nevoie de un concediu (de cateva luni bune)

2 comentarii:

brightie spunea...

wanna switch places? :D
coz i do not :D (evil grin)

puisorul cufurit spunea...

Da de ce le-ai platit amenda??? Mare cum esti si cu gluga pe cap, aveai deja un ascendent asupra lor. Eu ii urasc pe oamenii aia. Mai ales daca sunt femei cu alura de Sivivatu de la All Blacks.