joi, 27 august 2009

Penelopiada

V-ati intrebat vreodata ce gandea Penelopa despre plecarea sotului ei? Sau despre frumoasa ei verisoara Elena, cauza acestei plecari? Sau cum era viata in Itaca ca tanara sotie ramasa singura cu un fiu de crescut si o insula de administrat? Sau ce sa intamplat de fapt intre cele 12 slujnice si petitori?
Raspunsul la toate acestea in " Penelopiada" de Margaret Atwood ( ed. Leda, 2008), o autoare pe care am descoperit-o cu aceasta carte minunata.


sursa foto aici

4 comentarii:

Cati spunea...

Scrie interesant Atwood. Imi place :)

Cati spunea...

Just a tip: au reduceri la Nemira la foarte multe carti (preturi de nimic like 5 si 10 lei) la comenzile online, poate te intereseaza ceva de la ei...

alex boldea spunea...

noi am fost surprinsi sa vedem duminica seara la reduceri carti destul de bune. pe mine in principal (spun asta pentru ca baby nu serveste acelasi tip de sf-uri) m-a surprins sa gasesc la cinci lei "omul din castelul inalt" (premiul hugo si nebula, daca nu ma insel) si cele doua scrise de tanti ursula k le guin, "lumea lui rocannon" pe care o recomand oricarei persoane in care inca nu a murit spiritul de aventura specific copilariei, precum si "mana stanga a intunericului" (premiul hugo sau nebula sau ambele, nu mai stiu) - pe care nu o recomand nimanui pentru ca nu mi-a placut :)

doamne cat am scris...

YukiAme spunea...

Cati: merci pt tip; desi eu nu citesc in general de la nemiera, am vazut acuma ceva ce m-ar interesa ( seria avalaon :D).
ce-ai citit de M Atwood?