joi, 6 august 2009

tot despre vama, si eu

am stat serile astea si m-am intrebat, oare vama se schimba sau noi? de la an la an nu mai gasesc aceeasi libertate, acelasi aer, nici apa nu mai e la fel. anul asta umbrelutele, sezlongurile si cocalarii mi s-au parut mai multi ca oricand; inca nu am auzi prima manea la o terasa, dar nu cred ca suntem departe. Nici nu trebuie sa fie un restaurant in toata regula, la o toneta de peste manele si gata.
pe de alta parte, si noi ne schimbam; asa cum a spus alex, am fost ca doi pensionari: plaja, masa somn, eventual un rummy. Greierasii care au stat la aceasi vila( 'vila' impropriu spus,casa cu etaj) cu noi ne priveau stingher, noi ne intorceam la 10-10,30 seara, ei abia la 11 plecau. Unde? Dracu stie, acu' 2-3 ani poate as fi stiut raspunsul :)

Un comentariu:

brightie spunea...

cred ca amandoua se schimba.
i-o chestie inerenta la care n-ai cum sa-i pui pause.
si pe mine m-o sacait dintotdeauna sa vizitez locurile care-mi sunt dragi si sa nu le mai gasesc cum le-am lasat.
cand revedem locuri in care ne-am simtit bine, probabil cautam mai degraba senzatiile de atunci decat peisajul in sine... asa, la nivel subconstient - adica in locul ala din creieras in care nu putem procesa faptul ca sunt taspe mii de factori care ne-au alterat perceptia si alti taspe mii care au alterat spatiul cela...