duminică, 9 august 2009

betisoare de urechi



sunt un om cu multe probleme. una din ele e chestia asta cu betisoarele de urechi. acu' eu nu stiu in ce masura voi, cei care intrati pe blogul asta, cititi etichetele de pe diverse produse. dar daca o faceti, atunci stiti cu siguranta ca pe eticheta acestor betisoare scrie clar sa nu le bagati in urechi.

ba chiar mai mult, daca veti intreba orice orelist el va va confirma ca e o idee extrem de proasta sa introduceti ceva, orice, in ureche. se pare ca acest organ, urechea, se pricepe de minune in a avea grija singura de tot ce ii trebuie.

iar acum stau si ma intreb. cei din industria betisoarelor stiu foarte bine ca toata lumea se sterge cu ele in ureche. dar nu spun asta, afirma chiar contrariul. teoretic, exista sute de milioane de oameni care cumpara betisoare cu vata lunar pentru a le folosi la ...ce? asta nu inteleg.

in "cashback" existau sticlute de sampon in forma de dildo. producatorul stia, la fel si cumparatoarele. dar pretextul era samponul. la betisoarele astea, care e pretextul? asta vreau sa stiu.

7 comentarii:

Andre spunea...

Io mai folosesc betisoarele in putin demachiant pentru a curata mai bine rimelul indaratnic ramas pe gene. Da' nu stiu daca se pune :)

Yuki spunea...

betisoarele de urechi sunt de fapt pentru degetele de la picioare :D

sotul tau iubitor spunea...

pe bune? ca sa ce?

brightie spunea...

:))) puah, daca stie cineva si io-s tare curioasa... daca in urechi nu le poti baga, atunci ce puii mei faci cu ele?!

faza cu bagatul in ureche forbidden mi se pare exagerare - adica noah, daca-l infigi pana la timpan normal ca esti fucked, dar daca te cureti de ceara acolo unde inca-i safe nu vad care ar fi problema. dupa principiul asta nu ne-am atinge viata intreaga de urechi ca sa nu deranjam pe mariile sale si am arata ca niste homotroli curati si ferchezuiti pana la urechi care ar atarna obosite si imputite sub tone de jeg... brrr... plus ca dupa o varsta probabil ca gaura care iaste s-ar astupa s-am auzi in reluare... :))

YukiAme spunea...

ca sa te cureti intre destele de la picoare daca alea de la maini sunt prea groase si nu incap printre ele :))

brightie: m-am uitat si eu pe cutie, chiar n-ai voie sa le bagi in ureche :D

Andre spunea...

Dragi tovarisi si preteni, capitalistii acestia bolonavi zice ca nu e voie sa ti le bagi in 'ear tunel'.

Io zic ca betisoarele de ureche sunt ca sa cureti urechea pe afara ca sa zicem.

Ah, si ar mai fi sa te cureti in nas in loc de desht.

End transmission

brightie spunea...

cioco-menta,

asa stiam si eu, ca nu-i bine sa faci explorari prea adanci :D