miercuri, 19 august 2009

alte idei bune

ok, fiti atenti aici.
exista multi oameni care isi aduc la serviciu mancare de acasa. e mai buna, nu mai dai bani pe cantina sau fast food, sunt multe avantaje. dintre colegii mei, mai mult de jumatate isi aduc mancare de acasa.

problema intampinata de majoritatea este, atunci cand vine ora mesei si sunt asezati cu totii: "cine are sare?"

e posibil sa nu aiba nimeni sare. ceea ce e neplacut. asa ca am mustit urmatoarea idee:
sa luam un set normal de tacamuri: lingura, furculita, cutit. ele sunt formate din capul util (gen dintii furculitei) si din maner.

ei, eu m-am gandit sa construiesc un set de tacamuri la care manerele sa fie in acelasi timp recipiente pentru sare, piper sau ce mai vreti voi. ca sa fiu mai clar:



partea pozitiva e evidenta - vei avea condimentele preferate la indemana tot timpul.
partea negativa - e un posibil safety hazard, pentru ca cineva, in timp ce isi pune piper de exemplu, isi poate infige din greseala furculita in ochi. deci lawsuit. nu e bine

combaterea partii negative - pentru extremitatea manerului propun un capacel filetat cu o tija pe mijloc si un fel de mini-lingurita (ati vazut prin filmele mai vechi recipientele acelea de cocaina cu mini-lingurita proportionata cat sa tragi pe nas). pentru extremitatea dinspre capatul util (gen dintii furculitei) nu e nevoie de asa ceva. se desfileteaza pur si simplu capul si se utilizeaza solnita.

sunt un fel de geniu, stiu. intrebarea e, acum ce fac?

Un comentariu:

Andre spunea...

Faci prototipul, si apoi inregistrezi patentul. Apoi cauti investitii si pornesti afacerea.