duminică, 15 august 2010

sick of vama veche?

Vama nu mai e ce-a fost, bla bla bla, bla bla bla, ati tot auzit asta.
Adevarul este insa ca incepi sa te saturi de cazare scumpa doar ca sa ai apa calda si toaleta ta, de serviciu prost la restaurante in care nu-ti permiti sa te certi cu chelnerul pt. ca e posibil sa-ti scuipe in mancare, de mancare dubioasa pe la tonete, de agariciul care inchiriaza sezlonguri pe plaja publica si-ti spune ca e plaja concesionata, de preturile duble de la legume si fructe si de fitze. Vama, locul in care nimanui nu-i pasa de cum iese pe strada, caci la urma urmei am venit la mare pt apa, soare si bere/ vodka, pare ca a devenit locul in care care de care se straduieste sa arate cat mai fistichiu. Am vazut oameni imbracati in cele mai ciudate moduri posibile, de la baticul multifunctional( folosit pe post de fusta, bluza, rochie, sutien, turban sau centura la slipi) pana la un individ imbracat in cort.
Lumea se da cu masina scumpa pe strada aia mica si aglomerata, sau cu motorul cu coarne, sau cu sandalele cu toc cui si tot acolo cersitul de bani pentru bere/ vodka/ tigari doesn't seem so funny anymore.

Dar bineinteles ca astea sunt doar detalii, la urma urmei ai venit in Vama pentru libertatea de a umbla in slip de la 9 la 9, pentru berea care n-are gust decat la Stuf si pentru petecul tau de plaja intesata cu chistoace. Acuma stai comod si citesti asta si te bucuri ca wc-ul e curat si patul e proaspat si te gandesti ca nu prea mai ai ce sa cauti acolo ca pana la anul sa ti se faca inevitabil dor de Vama.

Niciun comentariu: