In continuare nu mananc carne si devine din ce in ce mai interesant. Daca ma gandesc teoretic ce naiba am mancat in ultimele 3 saptamani nu-mi vine nimic in minte, concret insa este absoult fantastic cat e de usor sa nu manaci carne. Descopar tot felul de alimente care inainte erau doar ' garnitura' si care mancate indiviudal, ca main dish sunt absolut minunate si foarte hranitoare si stiu ca sunt inca doar la inceput. Secretul pana la urma e sa mananci cat mai variat si chiar daca, contrar asteptarii, e mai usor sa gatesti carne decat legume ( trebuie bibilite mai mult) e la fel de interesant si gustos.
Din punct de vedere fizic ma simt mai bine, mai usoara, nu mai am probleme cu digestia si da, asta e cuvantul cheie, I feel light.
Daca in prima saptamana organismul a cerut doar legume, in weekendul trecut a vrut proteine, de unde si salatele de naut, saptamana asta vrea carbohidrati; am facut din nou risotto cu legume si am in plan si niste tagliatelle cu fructe de mare. Branza a fost constanta, in special feta, mancata sub diferite forme. De unde stiu? Pai daca inainte mergeam cu lista in piata si cumparam ce voiam eu sa gatsc acuma gatesc ce imi aleg ochii si nu-i rau deloc. :)
Meniul de azi va fi format din apripioare de pui la cuptor cu garnitura de legume cu sos de soiapentru el, si legume cu sos de soia cu crema de branza supriza pentru mine.
As mai face o tarta de lamaie, dar e al naibii de cald so i don't know yet what will have for dessert.
duminică, 13 iunie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Noroc cu oameni de toata nadejdea asa ca tine ca ce nu manci tu manca altul si uite asa ajunge mancarea la toti cei 6 miliarde si cati om mai fi de mancai
da pentru articolul urmator ai merita mustrata pantru ca tare imi e frica sa mai deschid blogul pen'ca nu stiu peste ce pot da...
cosma, faptul ca nu mai mananc carne n-are nicio legatura cu pacea in lume, fomea mondiala etc.
adica going to be veg?
no, tat ii ghini ca te-am otzarat oleaca...sa moara canicula asta de shiuda...io in afara de momentele de ispasire cand ma tavalesc printre verdeturi si legume is cel mai trufash omnibor din sud-estu Europei
Trimiteți un comentariu