luni, 14 septembrie 2009

a ramas sambata

cine ma cunoaste stie ca sunt o explozie de veselie si buna dispozitie. de fapt, in anumite colturi ale galaxiei buna dispozitia se masoara in alex boldea pe secunda ori metru patrat. dar asta doar in anumte colturi, alea mai luminate, intre noi fie vorba.

uneori in schimb aceasta veselie caracteristica imi scapa pana si mie. uite, de exemplu duminica. nu pot sa nu ma gandesc ca duminica e doar un preludiu bolnav pentru ceea ce urmeaza a fi o noua saptamana de munca. nu pot sa nu ma gandesc ca dupa aceasta zi urmeaza sa ma scufund iar in [...] de munca. voi vedea iar zambetele alea tampe pe fetele idiotilor in timp ce dau noroc cu diversi sefuti si le spun bonjur. rahat. si asa o s-o tin de luni pana vineri.

dar sambata, sambata e perfecta. luni inca e departe si vineri tocmai a trecut. sambata e stapana saptamanii, este ziua in care poti face orice. the possibilities are virtually endless. poti sa urmezi cursuri de zbor cu deltaplanul, poti sa inoti in ocean cu rechinii, poti face orice.

de-mi veti lua sambata, se va sfarsi naspa, v-o jur.

4 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Mie-mi place vacanta mare.

alex spunea...

mie nu-mi mai place nimic

brightie spunea...

alex,

i couldn't agree more. chiar duminica seara bobinam la chestia asta - e DEFINITIV cea mai nasoala zi a saptamanii.
implicatiile profund subconstiente ale acestui crez sunt confirmate si prin faptul ca mi-am numit articolul ala cu palatul sutu "sambata la domnie", desi noi am fost acolo duminica. de unde se vede clar ca buna ziua ca o experienta asa faina pur si simplu nu putea avea loc duminica :)))))))

alex spunea...

indubitabil :D