marți, 30 iunie 2009

hadendum

sau cum se cheama aia cand aduci o completare pentru intregirea sensurililor si clarificatiunea de chestii? ma rog.

brightie propunea, referitor la ce ziceam mai devreme, sa adoptam direct un manelar. ca sa ne intelegem:
manelist = om care asculta manele si se bucura ca un nazist care face dus cu sapun 8x4
manelar = persoana de etnie care canta genul de sunet intitulat manea

de ce nu putem sa adoptam direct un manelar? anyone?

pentru ca manelarii nu asculta manele!
da, poate parea socant, dar ei nu asculta manele. ei de fapt nu prea au treaba cu muzica, din motivul simplu ca e doar o afacere. iar daca ar fi sa asculte un gen de muzica, aceasta ar fi cel mai probabil lautareasca sau tiganeasca sau ce mama dracu le mai scuipa mintea prin satra pe-acolo.

asadar, adoptand un manelar nu am face decat un fel de frectie la un picior de lemn si-asa scorojit de vicisitudinile dintr-un post precedent de mai demult. sa ai in anturajul de prieteni un manelar inseamna sa te bucuri de o gramada de privilegii de tip materialiste, dar manelele nu e unul din acele privilegii. de fapt, ar fi aproape imposibil sa convingi un manelar care se respecta sa sparga seminte in fata blocului. ei e artisti.

2 comentarii:

brightie spunea...

alex,

n-ai inteles. nu ne intereseaza ce asculta manelarii. daca ii educam pe ei indeajuns incat sa se reorienteze muzical the world is free of manele and we are the champions, intelegi?! :D

alex spunea...

pai da mai, dar ei nu se pot reorienta pentru ca maneaua se cauta, pentru ca e cool. dar daca o facem sa nu mai fie cool, n-o sa se mai cante.

este unul din cazurile acelea cand efectul si cauza se preced unul pe cealalta incontinuu, cand un efect doppler de te doare capul 3 zile. :D