marți, 14 septembrie 2010

Sibiu-Bucuresti

amestecate

Cumva, ceva ne-a facut blogul indezirabil pentru google drept urmare apare mesaj ca transmitem virusi si lumea nu mai trece pe aici. Alex a facut ieri curatenie in el ( aka mi-a sters blogrollul culinar ca cica acolo ar fi fost problema) si in doua 2-3 zile ar trebui sa dispara mesajul ca suntem periculosi.

In alta ordine de idei: am fost la un curs care a durat 4 zile si care mi-a mancat weekendul, dar s-a finalizat cu un examen si o diplma magna cum laude( pe care inca n-am primit-o). m-am nimerit langa o tipa din targul mures, si daca eu radeam de alex ca dupa numai o zi la munca a preluat accentul, dupa 15 min. de stat de vorba cu ioana eram bucuroasa ca s-o gatat ora s-avem paauuzaa.

Invatam lucruri noi despre soarec: de vreo saptamana observasem un comportament ciudat la el, mai ales seara: tzop/sarea prin cusca ca nebunul, de zici ca avea mancarici pe el; wiki ne-a lamurit. Se numeste popcorning si e semn de mare fericire. De asemenea am aflat ca isi mananca propriile fecale( nu pe toate ca altfel n-ar mai trebui sa fac curatenie in cusca) si ca e foarte bine pentru el sa faca asta. 

 Partea cu legatura cu Bucurestiul n-o mai scriu, astept sa-mi treaca.


7 comentarii:

cosmacpan spunea...

Noo, bine ca nu-i virusuţul asta nou de umbla pa Nil
da am aflat ca Alexu tot fredoneaya aist cantişel...http://www.youtube.com/watch?v=ySwrQxcO5yI...
cat despre diplome si examene... FELICITARI si noutati cat mai multe..

puisorul cufurit spunea...

Am observat si la unii oameni un comportament similar cu cel al soarecului. Adica mananca rahat. Si cica nici pentru ei nu-i rau. De unde deduc c-ar trebui bagati intr-o cusca, asa, macar de dragul rationamentului. :D

denny spunea...

Andrei, dar la ei în cușcă cine curăță?

miclowan spunea...

supra oamenii

yuki spunea...

cosma: multam :)
andrei, deny, miclo: good point :D

brightie spunea...

bravos pt MCL si good news: google v-a acordat mantuirea.
nu mai sunteti blocati. :)

YukiAme spunea...

broghtie: cred ca absolvirea de pacate a venit un pic cam tarziu, dar nu-mi pare rau :D