joi, 22 aprilie 2010

shokant! shtire bomba!

bai, stiti vorba aia, dupa razboi multi viteji se-arata. ei bine, exact asta e cazul cu sfarsitul lumii. bai oameni, sfarsitul lumii a fost bai! geaba spun maiasii ca-i in doo mii doispe, sau scriitoru' de sefeuri ca-i fix acuma, in aprilie si mai. si mai ce? geaba, va zic! sfarsitul a fost, a trecut neobservat, fiind eclipsat de manele si criza economica. iar ceea ce traim acu e noul inceput. e mai greu, na, ca orice inceput, da asta e.

asadar nu mai asteptati sfarsitul degeaba si vedeti-va dracului de treaba!

3 comentarii:

cosmacpan spunea...

mai tu ma pacalesti!
pai degeaba am strans io popor de litere ca sa am sa-mi dau de pomana si acu sa aflu vca trebe sa le fdau oricum ca sfarsituyl nu mai vine?
pai e frumos? acuma spui, dupa ce am dat toata agoniseala de-o viata pan toate blogurile si sitele? de nu mai nici un cuvant pa limba si nic o litera pan buzunare...de cont ce sa mai spui ca flurtuta la drapelu in vant...mai am o bancnota botswuaneza da ce sa fac cu ea? offf...Doamne, de ce ma lasi asa gol si de izbeliste?

cosmacpan spunea...

cele doua parti e scrse total independent de cate un lob al creierelui intai cel stang apopi cel drept si am uitat sa le pun de acord..da cert e ca tot sereac is si anul aista ca si alalalt de amu 100 de ani cand vedeam prima litera rasarind...a...adica asta o fost.

Diana Gabriela spunea...

se poate sa ai dreptate.
pentru ca s-au dus vremurile alea cand omul era onest prin definitie, cand cuvantul lui atarna greu, la fel de greu precum lumina din privirea-i.
vremea acea cand femeia era feminina si barbatul era puternic.
vremea acea cand copilul se catara in copaci ca sa culeaga un rod, cand bunicile se sprijineau de-un toiag, de-un brat de fiu.
vremea acea cand scrisorile de dragoste inca se mai caligrafiau, sub emotia fiecarei litere, a fiecarei simtiri.
roluri s-au schimbat.
obiceiuri s-au alterat.
frumuseti s-au epuizat.
feminitati s-au masculinizat.
si asta, da, intr-un fel inseamna sfarsitul lumii.
a lumii ce-o gaseam frumoasa pentru ca inca mai eram frumosi la suflet si-n priviri.