marți, 6 aprilie 2010

provocari de diverse naturi

cica "las' ca fac fotografii faine in brasov si fac cu alea expozitie". apoi ma uit pe geam si la meteo. apoi cade ideea, si-mi storc creierii - acu' cu ce mai fac expozitie?
si-ntr-un final - fuck it! o sa fac in brasov ce-oi face, cat oi fi in stare, si sa-mi fie de bine. la o adica, iar pozez in punga - deoarece punga, aceeasi de la zimbri, a ramas un accesoriu nelipsit din rucsac. si daca n-am weather sealing, parca ce? si daca nu ma benoclez prin gaurica si scot imaginea aproximativ? ultima data a functionat. e drept, ultima data era soare si frumos, dar am avut si eu un merit pe-acolo, cat de cat.

bai blogule bai, ce sa scriu eu in tine? uite, ma dadeam pe net si vedeam ca moldova, in speta iasiul si imprejurimile, au o comunitate fotografica destul de bine consolidata. pai si normal ca vreau si eu, ca n-am cu cine sa schimb o vorba, sa mai aflu vreo parere, sa-mi dea unu' peste cap sa-mi zica "bai, nu face-asa, fa uite-asa, ca iese mai bine" - curu. ca de aportul unilateral de informatii de pe forumuri si bloguri mi s-o luat de-acuma. plus ca am o vaga senzatie ca pozarul, cu cat e mai slab, cu-atat e mai citit. si sa ne-ntelegem, nu zic ca daca pozarul e bine citit, atunci e slab. sunt persoane cu zeci de ani de experienta in chestia asta, persoane de cultura as putea spune, care sunt citite pe merit si pe care, daca n-as fi indarjit, le-as respecta. dar ma-ndarjesc, caci respectul se capata altfel. si-acum vorbeam fix ipotetic.

asa ca iata-mi provocarea: conditii de ploaie, lumina canci, baga aparatu-n punga si fa poze de expozitie. imi urez succes, ca macar singur tot dialoghez, ce dracu.

2 comentarii:

cosmacpan spunea...

fotografii la punga...am furat ceva...(astazi o idee, maine alta...pun de zestre...)

alex spunea...

tot asa am furat si eu de la altii, si nici ei nu s-au suparat :)