vineri, 16 aprilie 2010

incep sa-mi pun probleme serioase

e un proces ce tocmai incepe sa se petreaca, dar ma uit din ce in ce mai ingrijorat la "fotografi". tin minte ca a dat unu de mine pe mess odata, si nu stiam de unde ne stim. cand a auzit ca-mi place sa fac poze, prima intrebare a fost "ai site?" wtf? de cand e asta un criteriu? adica, daca n-am site, nu contez ca pozar? nu c-as conta, dar orisicat. intru in prostie pe site-uri si bloguri foto, deopotriva celebre sau anonime, si toti cei care emit pretentii nu-s in stare decat sa apese pe-un buton de cincizeci de milioane sau mai mult si sa-i agate eticheta de "capodopera". e de-a dreptul revoltator, si spun asta gandindu-ma la un vechi prieten cu un real talent pentru imagine si la nivelul caruia nu cuget ca voi ajunge vreodata si care a renuntat definitiv la fotografie, scarbit fiind de toate astea plus inca pe-atatea dar pe care nu le stiti. si-atunci ce sa fac? sa-mi pun aparatu-n cui si sa nu ma mai joc? nu vere, las' ca le tin pentru mine si compania selecta si restransa alaturi de care vietuiesc. si pentru tine, fidelu' meu cititor, of cors.

4 comentarii:

cosmacpan spunea...

asa sa faci, numa sa spui si unde pui cheia cand pleci de acasa ca sa ne mai odihnim si noi nesaţul...

cât despre renunţare, cred că într-adevăr este cea mai mare neîncredere de care poţi să dai dovadă...sinuciderea nu este o artă...

brightie spunea...

and here is a ray of hope: te-am introdus neoficial catre ai mei la care dau cu sapa, in sensul ca te vor contacta cu proxima ocazie ;)

alex spunea...

pai sar'na atunci, dau o bere :)

pe bune, sar'na mult!

brightie spunea...

btw, n-ar fi rau sa-ti faci niste carti de vizita pe care sa le piersi printre cunoscuti...