miercuri, 28 aprilie 2010

doo chestii

c-asa sunt eu, cand adun mai multe le pun pe blog, niciodata cate una decat cand risc s-o uit. deci cronologic:

am o mare rugaminte pentru sinucigasi. in momentul in care ati luat decizia sa va aruncati in fata metroului, va rog mult NU o faceti la orele de varf cand iese lumea de la serviciu, si NU o faceti pe o magistrala principala in centru unde fluxul de calatori este de sute de mii. multumesc pentru intelegere!

corolar: am observat cu ocazia incidentului de ieri ca oamenii inghesuiti in metrou ca sardinele erau mult mai prietenosi, tiganii radeau cu doamnele la costum, poantele erau gustate de toata lumea, era asa un sentiment de infratire frateasca care domina intreaga scena de un grotesc nedefinit. si ma gandesc ca in noi, in fiecare din noi exista dorinta de adeziune la o societate mai prietenoasa care nu poate fi scoasa la iveala decat de vreun cataclism inimaginabil (dar nu pandemie).

a doua: am primit pe mail (multam fain mr. mac!) horoscopul adevarat, cel cu douazeci si ceva de zodii. conform respectivului, sunt in zodia corbului - ceea ce inseamna ca in stari de pesimism incep sa predic despre judecata de apoi si sfarsitul lumii. sunt profet si clarvazator, se pare.
adevarul e ca intotdeauna m-am gandit ca as fi un foarte bun clarvazator daca as fi instruit in domeniul asta. problema-i ca n-am fusta inflorata. sau salba. sau turnulet la vila. sau vila. va zic eu fratilor, sfarsitul a trecut. si daca n-a trecut, las' ca trece!

a, si-a treia: mi-am luat blitz :D o sa vin cu niste poze faine imediat ce o sa fiu in stare sa-l folosesc :))

4 comentarii:

YukiAme spunea...

eu as zice altceva: cum ramane cu conductorii de metrou, eu una n-as mai merge la serviciu daca stiu ca e posibil sa se arunce unul in fata mea :(

cosmacpan spunea...

la primul punct: stai linistit ca aici in cta nu am metro asa ca io ma arunc in Real sau in Bricostore hai ca merg si pana la Dedeman...

la capitolul 2: e vorba ceea ca corb la corb nu scoate ochii asa ca nu te risti sa umbli ca oedipu ala ori te mai trezesti si Lear la batranete de nu stii pe unde sa scoti camesa...

la capitolul 3 FELICITARI!!!uite eu beau un pahar de bere ca sa nu se scorojeasca de la lumina prea mare...abia astept blitzosule...

Andre spunea...

Aici conductorii de metrou tre au serviciu special de pshihopupu ca sa faca fata la nefacute din acelea.

Si io cum aflu ce zodie sunt in lista lui Mr Mac?

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper (anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.
Am vizionat blogul dumneavoastra cu atentie si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit.
Cuvinte alese, subiecte frumoase si pe placul vizitatorilor.
Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.
Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Poti sa ne recomanzi orice articol si noi o sa il promovam.Muzica difuzata este diversa, fara manele si necenzurate.
Emisiuni amuzante, stiri simulte altele.
Va propunem sa adaugati link sau banner al siteu-lui nostru pe blogul dumneavoastra.Daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio,sa facem o posibila colaborare.Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.
Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Poti propune orice articol pentru radio whisper.
Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.
P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Si suntem alaturi de tine.
Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci.Va Multumim.
Coordonator Whisper
Savu Vlad Alexandru