marți, 23 iunie 2009

un coleg de lucru

e foarte interesant de fapt. nu prea imi pasa mie de oameni in general, pentru simplul motiv ca ar fi o irosire a simtamintelor. sunt respectuos pe cat posibil, dar in bucuresti e destul de greu sa iti mentii calmul - si nu sunt tocmai o persoana rabdatoare.

unde lucrez eu e de rahat. si idealul oricarui om normal din acest loc e sa plece in alta parte. am mai lucrat cu totii in alte locuri, si ne dam seama cu totii ca nu e firesc ce se petrece aici. de aceea, spre surprinderea mea, sunt chiar fericit pentru colegul meu care a reusit sa plece. azi e ultima ta zi. bravo maestre, iti doresc numai de bine!

4 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Aveti un loc liber de munca? :))

alex spunea...

:)) nu-ti doresc sa lucrezi vreodata pentru francezi

brightie spunea...

alex,

hai ca m-ai facut curioasa... si daca de oameni nu-ti pasa... cam in cine/ce ar trebui investite sentimentele?

boldea, anonimul spunea...

nu stiu. spun doar ca exista persoane mai sufletiste si persoane mai putin. eu sunt mai putin. de exemplu, aveam o colega care se implica pentru toti si pentru toate, se chinuia sa impace pe toata lumea, you know the type. motiv pentru care era stresata tot timpul, se plangea tot timpul ca are o gramada de probleme, ii stresa si pe ceilalti si avea o gramada de caderi nervoase. nu, multumesc.

in general imi pasa de persoanele care manifesta un interes pentru mine - cu alte cuvinte as plange dupa aceleasi persoane care ar plange dupa mine. si cam atat. e mai simplu asa.