vineri, 26 iunie 2009

a murit michael jackson

motiv pentru care va voi prezenta in continuare, succint, un artist ce a ramas negru in ciuda vicisitudinilor sortii, si a continuat sa isi cante aceeasi muzica magica de vreo cincizeci si ceva de ani incoace. ladies and gentlemen, i give you Fats Domino:



"the fat man" a fost primul album rock n roll ce s-a vandut in peste un milion de exemplare. si asta era in 1949. si de-atunci nenea asta a tot cantat.
asa ca atunci cand unii dintre voi veti spune "the king is dead" - sper din tot sufletul sa nu va referiti la michael jackson.

dar na, ceva ma face sa spun cateva cuvinte in memoria lui. michael va ramane in memoria mea ca un negru complexat ce si-a facut operatii estetice pana a ajuns alb, apoi pana ajuns femeie, apoi pana i-a cazut nasul. si, de asemenea, va ramane in memoria mea ca un pedofil.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da, un punct de vedere original, avand in vedere mainstream-ul blogosferei zilele astea. Pentru mine Michael Jackson e un star din copilarie care m-a lasat interzis mai tarziu prin excentricitati excentrice (ori poate am cescut eu si m-am umplut de clisee) . Ramane totusi un reper pentru cei care ii fredonau melodiile de pe casetele aduse din Vest inainte de '90.

miclowan spunea...

mie mi ramane in memorie cu fiu su in brate la fereastra unui hotel din berlin