miercuri, 10 martie 2010

e miercuri? scriu pe bloc

ce sa va zic. chestia asta cu jurnalul virtual, adica blogul, web logul sau ce-o fi, mi-a cam scapat. in loc sa va tin la curent cu toate rahaturile pe care le fac zilnic, iata, eu traiesc si voi, cititorii fideli, nu stiti nimic despre mine. ceea ce e o nesimtire din partea mea si un abuz. asadar:

sunt voluntar la un ONG, avand functia de redactor. mai precis, o data pe luna imi apare intr-o revista un articol despre fotografie. revista o gasiti pe aici pe undeva. in dreapta.

m-am inscris la un curs foto pentru avansati, finalizand undeva prin iunie acreditarea mea ca fotograf. asadar, aparatul ala de care tot ma plang va deveni o necesitate.

image project continua asa cum am stabilit, cu o fotografie pe zi. nu vad vreo crestere in interesul lumii fata de acest proiect, dar chestia asta nu ma descurajeaza. o fac mai mult pentru mine, adica exact cum a fost gandita. sper sa vina caldura cat mai curand si sa creasca un pic si calitatea imaginilor.

in rest sunt bine, sanatos, am terminat si eu ioan grosan cu o suta de ani de zile la portile orientului, excelenta carte, o recomand cu toata caldura de care sunt in stare.

sper ca acest articol sa va gaseasca bine si pe voi, sanatosi, voiosi, indragostiti si cu chef de viata. deocamdata cam asta am avut de spus. pa pa.

3 comentarii:

brightie spunea...

bun asa, thing are moving the right way.
bafta extrema! :)

cosmacpan spunea...

ma bucur sa te aflu sanatos, cetit, oengist, studios si la foto gross.n repetitia esdte mama invataturii asa ca citand din clasici (sau preclasici): Fotografiati! Fotografiati! Fotografiati!
nu conteaza cat de lung am parul,
important e cum si cat gandesc!

alex spunea...

hello ppl